?

Log in

 
shizuu
28 December 2008 @ 11:40 pm
this is a silly fanfic. a threat from erodut
kamewomezashite/fathy/yayuk , feriin/feriin/susi, rii_harumi/rii/siti also doing this too =w=;;

------

author; shizuu
pairing; NurdinJuju (sHiika)
rating; G
genre; GEJE. some romance. and gag
disclaimer; nama2 makhluk gebelk ini semua beserta isi PONYO VILLAGE hanyalah mili boss panda seorang.

cut cut cut. ga usah pake intronya nurdin yah ? :D *buru2*Collapse )

akdaskjdgsjkdgaskdlskl 11.47 ><; gila tinggal 13 menit lagi. untung selese tepat waktu xD; boss panda. maap atas semua kejayusan dan kenajisan yah. wassalam.

jujushii yori.

yeaaaaaaaaahh di set public. oke dah. siap mati aja di lautan malu =DDDDD BRING IT ONN YOOOO

:edit:
*) ParnoSusi fic by feriin
*) YantoYayuk fic by kamewomezashite
*) BejoSiti fic by rii_harumi


hinaan celaan makian pujian ketawaan diterima dgn baik sekaliiiiiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tags:
 
 
shizuu
24 September 2007 @ 10:32 am
Updating monthly now, haven’t I ? XD;; hahahah

Well, quite late but happy fasting for Moslems out there! :DD it’s ramadhan now so please forgive me if I’ve made any mistakes.. =w=

It’s one week away ‘till ramadhan’s holiday! Can’t wait naa~ I’ve fed up already with exam exam and more exams from my school~ oh oh! And I brought more JE icons and fanarts :DD hohhoo

Kinda stuck with hey!say!7 and JJExpress lately…Individually, it’s Inoo and Dai-chaan~ I’ve just figured that dai-chan is pretty! XDD and for pairings, it’s TakaRioka [still XP] or InooArioka or AsakaInoo or… ah, I love any pairings around Inoo, Arioka, Takaki, and Asaka~! XD god I’m so greedy so if anyone have anything about them, please inform me nee! Whether it’s fanfic, fanart or articles hahahaa cxx

And lately I think TakaYuto or AriYuto is kinda cute too naa~ :DD not that I’ve forgotten about YamaJima though, but still~~ XDD




edit : WTF WITH THIS NEWS OF NEW GROUP ALL OVER ??! D8 *A.K.A Hey!Say!JUMP* i'm happy about the members though.. [doh, Takaki, Inoo, HIKARU, Yabu, and DAIKI.. it's a dream come true or what ? oh i love the chibis too D8] but but but what will happen to Ya-Ya-Yah and J.J.Express ??! ;_____; AAAA~~~AGH DDDD8

edit2 : oka~~~y.. already saw their perf and cm.. >_>;;; err and I LOVE THEM ALL BEING TOGETHER ;__; seriously. what's wrong with me ? what'll happen with shoon and taiyo ??! ;__;

1. ICONS
samples :
[02] Asaka Kodai
[06] Arioka Daiki
[04] Inoo Kei
[03] Takaki Yuya
[03] J.J.Express
[02] Nakajima Yuto
[06] Yamada Ryosuke
[03] YamaJima <3
[05] Hey!Say!7
[04] Yaotome Hikaru
[02] Ya-Ya-Yah
[02] Johnny’s Jr.
[06] HanaKimi [screencap&magazine]
[03] Koike Teppei
[03] TomaPi
[02] Tantei Gakuen Q
[08] other

2. FANART
[01] YamaJima, G
[01] TakaRioka, PG ?

3. LOVEBAR
[01] Hey!say!7
[01] YamaJima


icons + fanarts + lovebar 8D~Collapse )
 
 
Current Location: skool compie
Current Music: ANSWER - FLOW
 
 
shizuu
22 August 2007 @ 05:34 pm
Fuu~ long time no update :P

Been rlly busy with school works lately.. science is fun yet killed my peaceful days~ =.=


LOTS I mean LOTS of icons & fanarts going on your way~ XD yay JE ! XD

P.S : I BLAME Hey!Say!7 for their cuteness *___*b oh, yeah.. and TakakiArioka is my OTP now 8D [YamaJima too of course] ... ahh i feel bad for Chinen~ XD;

1. ICONS
samples :
[05] YamaPi
[02] Nishikido Ryo
[03] NEWS
[02] Shuji to Akira
[10] Ya-Ya-Yah
[11] Yaotome Hikaru
[03] Yamashita Shoon
[01] Yabu Kota
[01] Ayukawa Taiyo
[02] Johnny’s Jr.
[02] YamaJima <3
[01] Nakajima Yuto
[01] Yamada Ryosuke
[01] Matsumiya
[02] Ninomiya Kazunari
[04] other

2. FANART
[01] YaYaYah, G
[01] HikaSho, G ?
[01] RyoPi chibis, G
[01] YamaJima on Hey!say! PV XD; G
[01] AsakaXAriokaXTakakiXHasshi, G ? :D *yesh I love this combination XD*
[01] TakaRioka, PG-13 ? x_X;

No lovebar and doujinshi this time, sadly ._.;

icons + fanarts~Collapse )
Tags: , ,
 
 
Current Music: Love So Sweet ~ ARASHI
 
 
shizuu
07 December 2006 @ 10:13 pm
humm, i'm bored and still have some of the undone assignments~ and i'm being lazy! XD

anyway...

*stolen from gunfair 8DDDD;;;

fill this up, kay ? XD

1. Your name:
2. Star sign:
3. Place of residence:
4. What makes you happy?
5. What are you listening to now/last listened to?
6. Do you read my journal?
7. If so, why?
8. Interesting fact about yourself:
9. Tell me something random:
10. Favourite spot/place to be:
11. Your favourite lyrics (poetry or song):
12. Best time of the year:
13. Right or left handed:
14. Favorite food:
15. Coffee or tea (what type / flavor):
16. What was your last dream about:
17: Last radio station listened to?
18. Last cuss word word uttered?
19 Best decade for music:
20. Will you put this on your LJ so I can complete it there:

RECOMMEND
1. a movie:
2. a book:
3. artist/band, song and album:
4. Somethings else (lj friend, website, tv show, store, whatever)


and~

happy burday ravii + warning of kaoru ukeness~ and crack... kyoyakaoru ? 8DCollapse )
 
 
Current Mood: chipper:33
 
 
 
shizuu
02 December 2006 @ 06:37 pm
had been sleeping on the public bus on my way home...AGAIN
gila lama2 gw kebawa ampe ciganjur juga gara2 ktinduran mulu >____>;;;

well anyway otanjobi omedetou for gunfair !! XD

and below ish the giftarts~ XD for rions ;_________; i'm sorry for the LATE~ !! DDDDX;; blame the pile of assignments on my room >__________>"
actually i wanna make a giftart for ravient too.. but i don't have many time DDDX;; tomorrow, maybe :D;;;

and gawd i just realized that so many sagitarius people in my live DDDDXX;;; just lyk picses, actually.. *include me :D;;;*


happy burzday neee~ XDDCollapse )
 
 
Current Music: I Wish - Maeda Ai
 
 
shizuu
08 October 2006 @ 05:01 am


after the digimon addiction, this era become my current obsession 8D [ah.. how i changes my obessions so quickly.. =w=]

more marauders~ !! 8DDDDCollapse )
 
 
shizuu
24 July 2006 @ 03:54 pm
okay, i don't want to chit-chat around here, i juz wanna say....

JUST FUCKING DIE YOU PHONE STEALER, MAY GOD GIVE YOU THE THE BOTTOM OF HELL AND MAY YOUR PARENT'S HAVE A FUCKING DISEASE AND MAY YOUR FAMILY DON'T HAVE ANYTHING TO EAT TILL THEY DEATH AND MAY YOUR FRIENDS STAB YOU ON YOUR BACK AND LEFT YOU FOREVER !!!!

omg my curses are scary sometimes o.O;;;

anyway i present this to the stealer of my cellphone ^^
 
 
Current Location: homeee
Current Mood: grumpyJUZ FUCKING DIE
 
 
shizuu
19 July 2006 @ 02:44 pm
ZOMG !!!! i hate that MOS !!! pingin bener2 gw bunuh mentor2nyah !!! D<

kjadian2 hari pertama

1. mesti bawa makanan2 nan aneh nan susah disapat nan ANJIIIR MASA GW DISURUH MAKAN PETE ???!
2. stiap menit disuruh nunduk merem, dongak nganga, ato ngga dongak nganga buka mata di tengah lapangan pas jam stengah 1 !!! [baca : disuruh memanndang matahari gtu deeeeeh !!!]
3. trus2... pan gw disuruh makan, eh pertamanya mesti pete dulu getoh !!
4. trus mesti disuapin temen !! o________O i was like 'THEHELLOFYOU!!!!!!!!'
5. tapi pas disuapin gw pura2 makan pas mentornya pergi gw lepehin !! XD jadi mulut gw masih virgin gtuuu... XDD
6. men !! pan yg lg ga shalat ga dibilang mesti bawa sendal, EEEEEH... pas jam shalat tiba, kitanya msti nyeker gtu karena ga bawa sendal !! GW KHAN LAGI NGGAK SHALAT KAKAK !!!!!
7. udah gtu diketawain gtu deh krn nyeker ! padahal khan itu gara2 mentornya ga ngomong klo yg ga shalat mesti bawa sendal juga >_______<
en dll dll

kejadian hari kedua

1. disuruh nginep di sekolah. tahajjud. jadi gw bakal ada di skolah dari jam 7 ampe jam 6 pagi T_T nonstop yak... bagus amet....
2. disuruh bawa masakan jepang gtu : chicken teriyaki, dorayaki, chiken katsu
3. tapi SNACKNYA BANYAK AMET MEEEN !!! gw pontangpanting nyarinya T_T alhasil.....
4. GW sakit. mual. pusing. lemes. you mention it.
5. pas gw udah mule mendingan jam 10, jam 12nya shalat, eeeh pan gw sakit tuh, nyokap gw nyuruh bawa HP klo ada kjadian apa2 [rulesnya sih ngga dibolehin, tapi nyokap maksa]
6. TERNYATA GW DISETRAP GTU DEH DI LAPANGAN JAM STENGAH 1 SIANG slama 20 menit !!
7. najes panas amet lho !! trus ditanya gtu deh yg kurang bawaannya, naaah.. gw pan ga sempet bikin nametag.... jadhiiii....
8. GW DIJEMUR LAGI DEEEH !!! HOREEEE !!!
9. ywdah jam 3nya gw langsung sakit lagi... trus gw minta nyokap jemput gtuu
10. trus ada mentor gw yg namanya ka syarlita yg GALAK AMET tapi pas gw sakit kemaren sikapnya bener2 brubah 180 derajat bo !! baiiiik bgt, makany gw kasih mawar bwat kk yg dikagumi ke dy. naah, pas gw disetrap dy MARAH2 lg... nyeremin mampus... trus pas gw sakit lagi jam 3nya, dy langsung brubah lagi 180 derajat !! jadi baik lagi gtu !! o_____O;;
11. eh, gw lupa no. nyokap ada di HP, [no rumah agak error] ywdah HP yg telah disita dikasih gw lagi
12. pas hpnya dinyalain lagi, mentornya yg nelpon nyokap gw...
13. ka syarlita balik lagi, dy megang hp gw, [dy ma temennya yg nelpon nyokap gw] tus sekonyng2 tiba2 dy bilang "EH, loe suka cloud dari final fantasy yah ??" o______O;; uaappaa.. ?! kok dy bisa tau wallpaper hp gw itu cloud... ??! ywdah ternyata mentor favorit gw suka FF juga !! mule deh ngobrol2 gtuu XD
14. pas gw mo pulang, barang2 gw tiba2 dibawain ma cowo kaka alumni men !! omg getlemen skaliii... *____* padahal gw ga kenal gtu, trus tiba2 dy nawarin ngebantuin gw trus bawa smua barang2 gw !!
15. krn nyokap gw ga jemput [mobil rusak]gw nebeng ma temen gw yg izin juga~ lyaaa gw utang budiii!! XD and tidak terlupa si kaka alumni teutep bawain barang gw ampe ke bagasi mobil.. omg... *eyes become hearts*

en dll dll... bah... untung cuma 2 hari, hari ini gw juga libur... AARGH skolah mule lagi deeeeh !!

SO ANYWAY, gw dapet OTP baruuu <33 KyoYuki / YukiKyo dari fruits basket XDD muhahaha entah knbapa gw tiba2 suka ma ni pairing !!

Kyou/Yuki goodness !! 8DCollapse )
 
 
Current Location: homee
Current Mood: cheerfulkyoyukiiii~~ <33
Current Music: memories - ONE PIECE
 
 
shizuu
29 June 2006 @ 07:04 pm
aaaaaaaarh... pensil gw ilaaang~~ !! >.< too lazy to buy it again~~~ gw mesti gambar pake pulpen/drawing pen !! T______T trus tadi gw udah mutusin bwat masuk alpus saja lha... gw juga udah capek dipaksa-paksa trus... and bwat shiraa, tgl 5 kita bagi2 ijazah ma buku kenangan lho !! trus masa tadi ada kbodohan gw gtuu ! raport gw pan ilang dari amplopnya, gw yg udah kalang kabut gt !! pas gw bilang ma nyokap, nyokap otomatis langsung treak2 on my virgin ears... and ternyata raportnya dipungut ma satpam gw !! wadoh bodohnyaaaa dirikuuu.. aih makin tidak jelas... ywduw cm mw menceritakan blabbering yg tak makna saja kok !! XDDD

doodlez.kadaj.pen.5minutes.weird ~.~;;;Collapse )
 
 
Current Location: homeee
Current Mood: blankblank
Current Music: driving myself-tenipuri 2nd OP